Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Meghízva még szexibb az új Porsche Panamera

2017. november 11. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A TechArt Porsche Panamerája kapott néhány szélesítő elemet, új kerekeket, méretes szárnyat és egyéb kiegészítőket, hogy egy szinttel még kívánatosabb külsőt kölcsönözzenek neki. A 8 centivel ducibb limuzin csakúgy feszít az úton.

Egyes tanulmányok szerint az ideális kinézetű hölgy az, akin van egy kis felesleg, hisz ez összeegyeztethető a termékenységgel, illetve a gömbölyded idomok is szebbek a szemnek, mint a lapos, csont és bőr alkat.

Valahogy így érzünk az alábbi képek láttán is, melyeket a TechArtnak köszönhetünk, és az új Porsche Panamerát ábrázolják egy kis átalakítás után. A GT aero csomag új első és hátsó toldatokat, szélesített küszöböket és kerékíveket, valamint egy hatalmas hátsó szárnyat is magában foglal.

Kiegészítésképp 22 collos Forgiato kéttónusú alufelnik teszik messziről is vonzóvá a stuttgarti ötajtóst, amely 8 centivel vált szélesebbé a munkálatok során. Arról, hogy ezt valaki rendelte magának vagy csak bemutató munkának szánta a cég, nem tudni, ahogy a belsőről sem kaptunk képeket, de a tuner nyitott a kabin egyediesítésére új bőranyagok és cérnák, másik kormány, szénszálas betétek és egyéb igényes kiegészítők felhasználása mellett.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Tuning

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!