/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megkapta első komoly tuningját a BMW M3 és M4

2014. július 31. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az Alpha-N Performance csapata tekert egyet a bajorok 3.0 literes 431 lóerős és 550 Newtonmétert teljesítő TwinTurbo motorján. Az eredmény 520 lóerő és 680 Nm, ami még csak az első lépcsőfokot jelenti a háromból.

Az Alpha-N Performance közzé tette az első információkat a BMW M3-as és M4-es modellekhez szánt csomagjáról.

Az első és legfontosabb változást a lemezek alatt kell keresni, ugyanis a tuner emberei az EVOX tuning rendszer segítségével több mint 20%-kal toldották meg a gyári ménest, így immáron 89 plusz lovat és 130 Newtonmétert számolhatunk össze a sportgépekhez. Ám ez még nem minden, ugyanis a cég saját bevallása szerint dolgozik egy második és egy harmadik lépcsőfokon, amik további paripákat és Newtonokat jelentenek.

A nyers teljesítményen túl hamarosan temérdek szénszálas optikai kiegészítő is a válaszható extrák részét fogja képezni, ahogy az Öhlins sportfelfüggesztés, vagy az állítható szárnyak és az egyedi felnik is a rendelhető kínálatban szerepelnek majd.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/