/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

MINI Cabrio 265 lóerővel

2016. július 31. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Az AC Schnitzer csaknem három évtizede foglalkozik BMW-k nemesítésével, de a 2000-es években a MINI márkát is felvette a portfóliójába. Az aacheni központú cég a napokban bemutatta tuningprogramját az új generációs MINI modellekhez, aminek csúcsán a MINI John Cooper Works Cabrio áll.

A legvadabb MINI külseje is egyedibbé és még sportosabbá varázsolható az AC Schnitzer kiegészítőivel. Mindenekelőtt ott a könnyen felszerelhető első spoilertoldat, továbbá az ültetés-kerék kombináció, ami tovább javítja az egyébként is kiváló vezethetőséget.

Számos különböző kerékszett áll rendelkezésre, akár 19 colos méretben is. A legjobb választás a kifejezetten ehhez a típushoz fejlesztett AC1 kerék, amelyre a JCW modell esetében 215/35 méretű gumiabroncsokat húznak. A megfelelő ültetésről sportrugók gondoskodnak, elöl 30, hátul 35 mm-rel engedve lejjebb a súlypontot.

A MINI tulajdonosok számos teljesítménynövelő csomag közül választhatnak, amikre ráadásul 2 éves garanciát kapnak. A MINI Cooper motorjából 170 lóerőt hoznak ki (+34 LE), a Cooper S teljesítményét 192-ről 235 lóerőre emelik, míg a JCW 2 literes turbómotorjából 265 lovat csalogatnak elő (+35 LE). A zenei aláfestést sportkipufogó-rendszer biztosítja, amely pillangószeleppel és többféle végződéssel is elérhető.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/