/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Mercedes S-osztály 720 lóerővel

2014. szeptember 18. 19:40   |   Autoblog
címkék:  

A német IMSA Tuning elsősorban Lamborghinik nemesítésével szerzett magának hírnevet, ám mindig is gyengéd szálak fűzték a Mercedeshez. A cég ezért most egy új Mercedes S 63 AMG-t tett még exkluzívabbá. Még kifejezőbb forma és 720 lóerő a beavatkozás eredménye.

Az IMSA saját tervezésű szénszálas kiegészítőivel látta el az AMG Mercedest. Előre dupla spoilertoldatot illesztett a lökhárítóra, új küszöböket, továbbá hátra egyedi diffúzort tett fel. A kipufogóvégek sem gyáriak, hanem az IMSA védjegyévé vált darabok. CNC géppel egy alumíniumtömbből kimart darabok, amelyek speciális selyemfényű bevonatot kaptak. A nagy Mercedes remekül mutat a sportosan elegáns, 21 colos kerekeken. A rendkívül könnyű, kovácsolt alufelnik elöl 9, hátul 10,5 hüvelyk szélesek és 255/35, illetve 295/30 méretű abroncsokat hordanak.

A szakemberek az 585 lóerős nyolchengeres biturbó motort is kezelésbe vették, aminek következtében a teljesítménye 720 lóerőre szökött fel, a nyomatéka pedig 900-ról 1080 Nm-re hízott. A vezérlés átprogramozása mellett hatékonyabbá tették a hűtést, sport légszűrőket szereltek be, kicserélték a leömlőket és sportkatalizátoros kipufogórendszert hegesztettek az autó alá. Az intézkedések folyományaként a luxuslimuzin gyorsulása 4 másodperc alá csökkent. Szép munka.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/