/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Nincs ennél sportosabb 7-es BMW

2017. december 31. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Lehet, hogy motorerőben nem a V8-as 750i képezi a kínálat csúcsát, de az alábbi mélykék példánynál biztos, hogy nem létezik gyárilag vadabb kinézetű limuzin. No és azért a 450 lóerő sem kevés…

Aki olyan szerencsésnek mondhatja magát, hogy egy vadonatúj 7-es BMW tulajdonosa, mindenképp vessen egy pillantást az alábbi, Abu Dhabiban kiállított, teljesen egyedi igények szerint összerakott (Individual csomagos) 750Li-re.

A hosszított tengelytávú, V8-as duplaturbós benzinessel szerelt hetes az egyik legtalálóbb kontrasztú külső-belsőt kapta: az Avus mélykék fényezést bordó bőrözés egészíti ki, ami már önmagában is sokkolóan szép, de akkor még nem esett szó a 21 collos kéttónusú, sokküllős alufelnikről, a szénszálas műanyag tükrökről, valamint a 3D Design munkáját dicsérő első lökhárítóról (fekete vesékkel), illetve az Alpina csomagtér szárnyról.

A belsőt a már említett bordó bőrözés teszi igazán szemet gyönyörködtetővé, de itt is fellelhetők olyan nemes anyagok, mint a szénszálas műanyag vagy a fa.

Bár teljesítményében nem versenyezhet a 760Li 6.6 literes V-12-ese által termelt 610 lóerővel, azért 450 lóereje és 650 Nm csúcsnyomatéka elég ahhoz, hogy 4,5 másodperc alatt gyorsuljon százra, és csak az elektronika korlátozza 250 km/óránál.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Noll Balázs
2017-12-31 - 18:35

Csodálatos teremtés☺☺sokat tudok róluk☺☺ez nagyon szimpatikus nekem és 5 éve rajongója vagyok☺☺☺itt nagykanizsán az angyalosi bmw nél van mitt nézetgetni nekem a 7 széria az álom autó☺☺☺tökéletes 70 évre ezért lottózok☺☺☺☺


*/