/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Sportbusz az ABT-től

2014. január 17. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Az ABT-nél nemcsak a személyautók, hanem a kisbuszok is izgalmasabbá tehetők. A T5-ös Transporter legújabb verziója például akár 240 lóerővel is szaggathatja az aszfaltot.

Az ABT egyedi vezérlőegységgel sajtolja ki a szunnyadó lóerőket a T5-ös benzines és dízel erőforrásaiból. Aki a 180 lovas csúcsdízellel vásárolta meg autóját, az ABT megoldásával 20 lóerővel és 40 Nm-rel gazdagodik, így a 200 lóerő mellett már 440 Nm nyomaték vethető be. A gyengébb TDI motorok esetén is garantálható a teljesítmény-növekedés, a turbós benzines erőforrások pedig egyenesen csúcsformába jönnek az ABT beavatkozásától. A 204 lovas 2,0 TSI például 240 lóerősre izmosodik.

Kívánságra a kezelhetőségen is javítanak, a busz alá egyedi sportrugókat vagy komplett sportfutóművet szerelnek be. Természetesen a gyári felnik cseréjére is van lehetőség, a karosszéria pedig aerodinamikai csomaggal csinosítható ki, mind a rövid, mind a hosszú tengelytávú változat esetében. A szett tartalmaz első és hátsó szoknyát, küszöbléceket és hátsó légterelőt. Ezen kívül rendelhető egyedi első hűtőrács, nappali menetfény és érces hangú rozsdamentes acél kipufogórendszer.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/