/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Szuper-SUV-ot épített az ABT

2017. március 07. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Az SUV-k általában nehézkesen mozognak, pláne egy 5 méter hosszú, jóval 2 tonna fölötti saját tömegű modell, mint például az Audi Q7. Ez a megállapítás azonban nem állja meg a helyét az ABT által kezelésbe vett SQ7 esetében, amely 520 lóerővel szaggatja az aszfaltot.

Az SQ7 TDI-t mozgató 4 literes V8-as, háromturbós dízelmotor szériaállapotában sem éppen vérszegény, 435 lóerőt és 900 Nm nyomatékot generál, s így 4,8 másodperces nulla-százas sprintet tesz lehetővé. Az ABT azonban speciális külső vezérlőmodult csatlakoztatott a motorhoz, amiből így sikerült még 85 lóerőt és 70 Nm nyomatékot kinyernie. 520 lóerő és 970 Nm az új értékek, az SQ7 így 4 másodperc körül katapultál százra.

A megnövekedett teljesítmény kordában tartásáról az ABT Level Control ültetőmodulja gondoskodik. Az adaptív légrugós felfüggesztéssel szerelt SQ7 sofőrje menet közben, gombnyomásra 20 mm-rel csökkentheti a kocsi hasmagasságát az előre programozott dinamikus beállításhoz képest. Ugyanígy működik az ABT által beszerelt sportkipufogó-rendszer is, melynek hangját gombbal lehet szabályozni.

Az ABT SQ7 megjelenése is lenyűgöző. Szélesítő karosszériakészletet kapott egyedi első és hátsó szoknyával, sárvédő szélesítésekkel és hátsó légterelővel, de felkerült rá számos karbon kiegészítő is, amelyek marconává tették a külsejét. A tengelyvégekre matt fekete, 22 colos ABT Sport GR felniket csavaroztak fel, amelyek szintén hozzájárulnak az ütős kinézethez.

Az utastér különleges karbon berakásokkal és kiegészítőkkel gazdagodott, az üléseket pedig egyedileg kárpitozták át.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/