/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új gúnyát és több lóerőt kapott a Mercedes CLS-osztály

2016. február 21. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az M&D exclusive cardesign nevű tuningműhely elkészítette a legfeltűnőbb lopakodót egy Mercedes CLS 500-ból. A terepmintás matricával kiegészített optikai csomag mellett ráadásul egy erőkúrára is futotta.

Nem tudni miért, de a Stealth, azaz Lopakodó nevet választotta feltűnő Mercedes-Benz CLS 500-as átalakításához az M&D tuningműhely.

A teljes nevén Black Edition Stealth csomag tartalmaz egy fekete-fehér-narancssárga terepmintás fóliázást és egy agresszív optikai ellátmányt, ami a következő összetevőkből áll: egy átalakított első lökhárító, új küszöbök és persze egy nagyobb diffúzorral ellátott hátsó lökös. Ezek mellett a hátsó lámpákat lesötétítették, a csomagtartó fedelére pedig egy diszkrét szárnyat illesztettek.

A jobb tapadásért a kétrészes, 20 collos alufelnikre elől 245/30, hátul 295/25-ös Hankook gumikat feszítettek, valamint egy elektromos ültetőmodullal is ellátták a négyajtós kupét.

A 4.7 literes duplaturbós V8-as motorban rejlő potenciál jobb kiaknázásáért egy motorvezérlő-átírást alkalmaztak, amitől a gyári 408 lóerő (300 kW) és 600 Nm felugrott 498 paripára (366 kW) és 740Newtonméterre, s bár a konkrét menettulajdonságokat nem említette a tuner, az biztos, hogy a 250-es gyári végsebességkorlátozást feloldotta.

Míg természetesen rendeléseket is felvesz, az M&C eladásra kínálja a képeken látható példányt is – a kívánt eladási árat viszont nem ismertette.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/