/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ütős tuningot kapott az új BMW X6

2014. július 10. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Lumma Design emberei az új BMW X6-ot, annak is xDrive 50i változatát vették górcső alá, hogy megbolondítsák egy kicsit kívül-belül. Könnyű szívvel kijelenthető, a munka tökéletesre sikerült.

A Lumma Design sosem aprózta el munkáit, ahogy ez legújabb alkotásukból is kiderül. A tuner emberei igazi szörnyet varázsoltak a behemótból.

Kezdve a motorral, az F16-os kódszámú négykerekű orrában lakó duplaturbós 4.4 literes V8-as egységet 450 lóerőről (330 kW) és 650 Nm nyomatékról felhúzták egészen 590 paripára (434 kW) és 850 Newtonra. Ennek köszönhetően a gyárilag limitált 250 km/órás végsebesség felugrott 295-re, arról azonban nem érkezett hír, hogy ez a plusz 140 lovacska és 200 Newtonméter a gyorsulást mennyiben befolyásolja.

A külső a képeken is jól látható módon szinte kápráztatja a szemet. Az átalakított X6 kapott egy szélesítő csomagot, szénszálas lökhárító és küszöb toldatokat, hátulra 2+2 darab különböző méretű kipufogóvéget, és ha a megrendelő úgy akarja, igény szerint szárnyat is aggatnak rá. A motorháztető a toldatokhoz hasonlóan teljes egészében karbonból készült, közepén pedig egy hatalmas légáteresztő nyílás tátong a jobb hűtés érdekében.

A további módosítások között találhatunk 22 collos alufelniket elől 295/30R22, hátul 335/25R22-es méretben, belül pedig határozottabb oldaltartású sportüléseket velúr kárpitot, alumínium pedálokat és taposót, valamint igény szerinti színű hasított bőr díszítéseket.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/