/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Végre olyan Panamerát alkotott a Mansory, amit szeretünk

2015. október 19. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Eddigi extrém átalakításairól elhíresült svájci tuner most egy szolidabb, de sokkal komolyabb hatást keltő csomaggal látta el a Porsche négyajtós modelljét, amely fehér fényezést, több szénszálas elemet kapott és 680 lóerősre hízott.

Többször – és általában jogosan – érte kritika már a svájci tunert azért, amit a Porsche Panamerával művelt. Mi itt és itt írtunk a számunkra sem kielégítő szépségű munkákról, most azonban valami olyat tett le a Mansory az asztalra, amely megdermeszti mindenki figyelmét néhány pillanatra – és végre a szó jó értelmében.

A teljesen átalakított elemeket tartalmazó optikai csomagot végre fehér színben tette a karbonnal harmonikussá a tuner, ráadásul a kerékjárati íveket kiszélesítve 70 mm-rel tette messzebb egymástól az egy tengelyen lévő görgőket. És ha már a görgőkről beszélünk, a 22 collos fekete ADV.1 felnik igencsak jól állnak a német limuzinnak.

A külső mellett azonban a motort sem hagyták érintetlenül a svájciak, így a Turbo gyárilag 520 lóerőt és 700 Nm-t teljesító V8-as aggregátját 680 lóerősre és 900 Nm csúcsnyomaték leadására tették képessé. Így a 4,1 másodperces gyorsulás 3,6 szekundumra esett, amely érték két tizeddel jobb a csúcsot jelentő Turbo S variánsénál. Arról nem esett szó, hogy a 305 km/órás eredeti végsebességen mennyit dobott az erőkúra, ahogy a csomag hozzávetőleges áráról sincs információ.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/