/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Versenyautós beütést kapott a BMW M2

2016. október 24. 18:57   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A 3D Design az egyre népszerűbb BMW M2-höz készített egy komolyabb kiállást biztosító csomagot, melynek alapanyaga a karbon lett. Ezzel a kinézettel az autó egyébként legjobban a bajorok készülő fázisban levő M2 GTS-ére hajaz.

Ha valaki abban a szerencsétlen helyzetben van, hogy csupán a bajor autógyártó legkisebb sportmodelljét vásárolhatja meg, de nem szeretné, hogy kinézzék miatta a minden bizonnyal komolyabb autókkal közlekedő szomszédok, a 3D Designhoz fordulhat segítségért.

A tuningcég ugyanis készített egy komolyító csomagot a kiskupéhoz, amely tartalmaz egy első lökhárító toldatot, mellette pár apró légterelőt, valamint küszöbtoldatokat, hátsó szoknyát és egy méretes fix hátsó szárnyat. A tuner leírása szerint az elemek nyövelik a leszorító erőt mind elől, mind pedig hátul – ami jót tesz a kanyarsebességnek és a stabilitásnak, viszont növeli a fogyasztást és jobban koptatja a gumikat.

Ha nem tudnánk, hogy egy külsős munkáról van szó, akár azt is hihetnénk, hogy a bajorok – már bejelentett, de még csak készülő fázisban lévő – M2 GTS modelljét láthatjuk, így már csak egy diszkrét teljesítménynövelésre van szükség, hogy a gyárat megelőzve szert tegyünk a legdurvább prémium, kis sportautóra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/