/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

16 kilométert utazott a koala a felfüggesztésen – videó

2017. szeptember 24. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy újabb nap Ausztráliában: Egy koalát szedtek ki az állatvédők egy autó kerékjárati ívéből, miután a rémült állat 16 kilométeren keresztül utazott a felfüggesztésen, mire észrevették. Szerencsére csak kisebb baja esett, így nemsokára szabadon engedhették.

Ausztrália egyik nemzeti jelképének egy nőstény példányát érte kisebb sokkhatás, amikor egy autó kerékjárati ívében a felfüggesztésre csimpaszkodva próbált pihenni, ám egyszer csak hangos morajlásra, majd zörgő haladásra eszmélt.

Az ijesztő kaland 16 kilométeren át tartott, mire a szőrös potyautast észrevették a többi közlekedők, majd megállították a mit sem sejtő vezetőt. Ezek után az állatvédők és a tűzoltók segítségével a bal első kerék levételét követően fértek a rémült koalához, aki szerencsére csak kisebb sérüléseket szerzett, így nem sokára elengedték a szabadban, hogy tovább rosszalkodhasson. Reméljük, hasonló nem fog többé eszébe jutni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/