/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

750 lóerővel szinte repül az Audi RS6 – videó

2017. július 10. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Szinte nem is kérdés, mit vegyen az ember, ha nagy családja van, de szereti a száguldást. Az Audi RS6 Avant modellje ráadásul a tuningolást is szereti. A PP Performance által kezelésbe vett 750 lóerős példány bizony bőven nem fárad el 250 km/óránál.

Még jó, hogy Németországban akadnak olyan autópályaszakaszok, ahol kiereszthetik a gőzt a megfelelő autóval közlekedők, így egy tuningolt RS6-tal például nem nehéz közel 300 km/órával száguldani az autobahnon.

A szóban forgó új RS6 már gyári megvalósulását tekintve is hihetetlen értékekkel bír: a Performance változat 605 lóerővel és 700 Nm-rel sokkolja az utasokat, ehhez pedig még mindig elektronikusan limitált 305 km/órás csúcstempó társul 12 másodperces kétszázas sprintidő mellett.

De miért ne fokozzuk a durvát, ha van még hova? Márpedig a PP Performance által kezelésbe vett RS6 további 145 lóerőt, azaz szám szerint 750-et rejteget a motorháztető alatt, ezzel az értékkel pedig már nem sok négykerekű rendelkezik a planétán. Az AutoTop NL csapatának köszönhetően kapunk is egy kis ízelítőt a legdurvább négykarikás menettulajdonságairól libabőröztető hangkíséret mellett – és a lendület bizony kétszáznál se fogy el.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/