/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A 911 Turbo vagy az Aventador SV a gyorsulóbajnok? – videó

2017. július 23. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A két legjobban katapultáló utcai benzinfalót eresztették egymásnak, hogy fény derüljön arra, a Porsche 911 Turbo S vagy a Lamborghini Aventador SV a legjobban ugró rendszámos négykerekű jelenleg.

Ha pár éve megkérdeztük bármelyik autós szakértőt, hogy melyik a legjobban gyorsuló utcai sportkocsi, szinte kivétel nélkül a Nissan GT-R (vagy a magasabb körökben a Bugatti Veyron) volt a válasz, ám napjainkra a kérdés már nem ilyen egyszerű.

Itt van például a Tesla, melynek Model S P100D változata még a legmostohább körülmények között is hozza a gyári értékeket, azonban százas tempó felett hamar elkezdenek fogyni az elektromotor tartalékjai, így egy hosszabb gyorsulási versenyen már nem sok esélye akad az igazi nehézfiúk ellen.

De vajon mely modellek képezik azt a ligát, amivel már szinte kockázat nélkül kiállhatunk bárki ellen egy gyorsulási versenyre? Nos, a Porsche 911 Turbo és a Lamborghini Aventador minden további nélkül ebbe a csoportba tartozik. Náluk már nem igazán van jobb sprinter a Földön. De vajon a kettő közül melyik a tuti befutó?

Erre próbáltak rájönni az alábbi videón, melyen több állóhelyzeti és repülőrajtos kilövést is láthatunk. Nehéz egyértelmű győztest avatni…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/