/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Ladákból épült fidget spinner – videó

2017. június 21. 15:00   |   Autoblog
címkék:  

Pihent oroszok megcsinálták azt, ami már sokaknak eszébe jutott, megvalósítani azonban nem tudták. Három Ladából összetákoltak egy fidget spinnert, amely az első hajtott kerekei révén képes mozogni. A szerkezetet pörgésre bírni azért nem volt éppen zökkenőmentes folyamat.

A videón a Garage 54 csapat erőfeszítéseit követhetjük nyomon, amint három Ladát szétvágnak, majd a B-oszlopoknál, közdarabok segítségével összehegesztik őket, hogy egy fidget spinnerre hasonlító szerkezetet hozzanak létre. Mivel a kocsik elsőkerék-hajtásúak, a hátsó részükre nincsen szükségük.

Kiderül azonban, hogy nem a szerelési munkálatok jelentik az igazi nehézséget, hanem a kocsik, s az egész építmény megforgatása. 7 perc 30 másodpercnél kezdenek csak ráérezni a dologra, addig sok a motorbőgetés és gumifüstölés, eredménytelenül. Bár a videó orosz nyelvű, a szereplők annyira lököttek, hogy nem bánjuk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/