/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A leggyorsabb időre hajt a ’ringen a Civic Type R – videóval

2016. október 15. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Már a Nürburgringen próbálgatja szárnyait a legújabb Honda Civic Type R prototípusa. A sportmodellt a leggyorsabb elsőkerék-meghajtású autónak szánják a japánok, amire a látottak alapján meg is van az esély.

Alighogy bemutatkozott prototípusként a Párizsi Autószalonon, már tesztelés közben, álcázva is feltűnt a Honda Civic legújabb generációjának Type R megvalósulása.

Miután a jelenleg kapható Civic vadított kiadása egy ideig birtokolta a leggyorsabb fronthajtású autónak járó címet 7 perc 50 másodperccel, s csupán egy szekundummal taszította le őt a trónról a németek kifinomult hot hatch-e, a Volkswagen Golf GTI Clubsport S, a japánok feltett szándéka visszahódítani az impozáns elismerést.

A már jövő év végén bemutatkozni készülő tizedik Civic sportváltozata valószínűleg a jelenlegi modell továbbfejlesztett 2.0 literes négyhengeres benzines erőforrását kapja majd, így a 310 lóerő és 400 Nm csúcsnyomaték helyett némiképp magasabb értékekkel fogunk találkozni – továbbra is kézikapcsolású sebességváltóhoz társítva.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/