/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Mercedesben még a vad oroszlán is megszelídül – videó

2017. október 17. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Mercedes egy találó reklámmal hívja fel a figyelmet úttörő megoldására. Az S-osztályban az új ENERGIZING komfortfunkciónak köszönhetően még a városi dzsungelben egésznapos hajtásnak kitett „állatok királya” is ellazulhat, mire hazaér.

Az oroszlán az állatok királya, a német gyártó olvasatában a cégvezér pedig egyenlő a ragadozóval, akinek minden körülmények között helyt kell állnia. Ám az így összegyűjtött egész napos stresszt nem könnyű levezetni, hacsak nem rendelkezünk a legújabb S-osztállyal és annak ENERGIZING komfortfunkciójával, amely a legnagyobb dugóban is képes teljes megnyugvást hozni – elsőként az autóiparban.

A gazdag emberek nyugtatója egyszerre több pontot hat érzékeinkre tíz percen keresztül: megfelelő hőérzet és illatok, belső világítás színei és erőssége, illetve egy lazító zene is az idegesség ellen harcol, hogy a program végén úgy guruljunk tovább vagy szálljunk ki, mintha egy hosszúhétvégés wellnessen lettünk volna.

A személyre szabható funkciót mindössze egyetlen gombnyomással aktiválhatják az ideges sofőrök a megfelelő pillanatban, a hatás pedig állítólag garantált.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/