/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Toyota Corolla még halála után is működik – videó

2016. július 23. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Világszerte megbízhatóságáról vált ismertté a japán márka, ám amit az alábbi Corollának kellett átélnie egy gazdasági totálkáros baleset után, azt nem sok négykerekű bírná ki.

Defektes kerék, B oszlopnál kiflibe hajlott karosszéria, nyílt légzsákok, betört szélvédő, de amíg a motorja járóképes, addig a Toyota népszerű modellje nem adja fel a harcot! Az alábbi Corolla Pakisztánban rótta a kilométereket, miután gyakorlatilag egyetlen ép elem nem volt rajta.

A nem mindennapi jelenséget egy motoros rögzítette, aki valószínűleg hozzászokott már az országban található változatos járműparkhoz, azonban ez a látvány még őt is meglepte. Jó kérdés, hogy a baleset után, esetleg a roncstelepre hajtva, vagy szimplán normál használat közben kapták-e lencsevégre a vezetőt, ám az maga az autójavítás csúcsa lenne, ha ebből még szép állapotú, teljesen üzemképes szedánt varázsolna valaki.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/