/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Autópályának hitte a kisutcát a Bentley vezetője – videó

2018. február 16. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Óriási balesetet okozott egy angliai város kisutcájában száguldozó Bentley Continental GTC, amikor az enyhén ívelő úton elvesztette uralmát az autó felett, majd a szemből szabályosan közlekedőnek ütközött. Az ámokfutó sebessége elérte a 136 km/órát.

Szinte a semmiből, egy pillanat alatt érkezett meg a fekete kabrió Bentley, így a szabályosan közlekedő, elsőbbséget a többieknek megadó autósnak esélye sem volt elkerülni a balesetet.

De nézzük, mi is történt pontosan: a kamerás autó megérkezik a kötelező elsőbbségadást biztosító – sebességcsökkentő, forgalomlassító – járdaszigethez, ahol türelmesen kivárja, míg szabad út nyílik előtte, ám alighogy halad néhány métert (elnézést, yardot), az enyhén ívelő utca végéről egy száguldó Bentley tűnik fel, de mire kimondhatná a szót, hogy baleset, már meg is történik. A fekete sportkabrió előbb a padkának csapódik, majd irányíthatatlanul frontálisan ütközik a felvételt készítő járművel.

Az előzetes vizsgálatok alapján a Continental GTC 136 km/órával száguldott Amersham belterületén a balesetet megelőzően. Szerencsére egyik résztvevő sem sérült meg, viszont mindkét jármű totálkáros lett.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/