/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

Az ember, aki 11 éve hátrafelé vezet – videó

2014. december 21. 18:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy indiai férfi még 2003-ban kezdett el hátramenetben vezetni, miután régi Fiatja váltójában tönkrement valami, és csak így tudott eljutni a szervizig. Azóta rájött, hogy jobban megy neki tolatva, úgyhogy csak parkolásnál halad előre.

Harpeet Devi egy indiai férfi, akinek egy öreg Fiat személyautója van.

Eddig a pontig semmi érdekes nem lenne a történetben, ha emberünk nem a megszokottól eltérő módon vezetné autóját. Ugyanis 2003 óta tolatva halad előrefelé a legtöbb közlekedő megdöbbenésére, s ehhez még engedélyt is kapott.

A folyamat tökéletesítése érdekében ráadásul kocsija négy fokozatot kapott hátramenetben, így akár 80 km/órával is képes hátramenetben haladni. Hogy kevésbé legyen balesetveszélyes, egy mentőszirénát is beépíttetett, valamint feliratokkal jelzi a körülötte levőknek, nincs mitől tartaniuk.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

skorpio
2014-12-21 - 19:26

Ez egy marhaság. Így nincsen féklámpa, és sötétben sem lát sem ő, sem aki követi.

lomos
2014-12-22 - 13:39

Ha már volt valaki europán kívül rájön ,sokszor lehet megszokott dolgok nélkül is létezni pl. féklámpa.. lámpa ?.. irányjelző ..mi az? .csak figyeld meg januárban a Bamakot..milyen autókkal közlekednek pl. Afrikában..nem mindenhol van annyi szabály mint felénk. 🙂 De vicces a Magyar zászló hasonlóság a kocsi elején… 🙂 🙂 lehet valamikor magyar őseink jártak arra?? 🙂 🙂


*/