/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Az év reklámját csinálta eladó Suzuki Vitarájához egy srác – videó

2017. május 12. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy régi Suzuki Vitara tulajdonosa nem mindennapi hirdetést körített értékesíteni kívánt négykerekűjéhez. Az autó a Jurassic Parkban, a Mad Max filmben és megannyi hihetetlen helyen járt a felvétel tanúsága szerint.

A nálunk hihetetlen népszerűségnek örvendő új Vitara árnyékában sokan megfeledkeznek a régi, azonos nevű, valódi terepjáróról, amely ugyan nem tudott szert tenni akkora sikerre, mégis megalapozta a név ismeretét.

Eugene Romanovsky most saját 1996-os példányának szeretne új otthont és gazdát találni, amelyhez nem csupán egy egyszerű hirdetést rakott össze, hanem több híres cím és helyszín segítségével egy profi rövidfilmet készített. A szóban forgó Vitara nem csak a sivatagot és a zord hegycsúcsokat, de a Jurassic Parkot, a Mad Max világát és még a tengerek mélyét is megjárja, hogy végül a Vissza a jövőbe effektjét felhasználva érkezzen meg a jelenet végére.

A mókás kisfilmet sok autógyártó marketingese megirigyelhetné.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/