/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (6) |
| Több

Balesetet okoz az autópályán direkt satufékező autós – videó

2016. június 04. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A napokban keringett az interneten egy Magyarországon lejátszódott eset, ahol az elől lévő autós indokolatlan satufékezése sodorta balesetbe a hátul gurulót. Bár annál egy minimális indíttatása tán volt az elkövetőnek, a követkető történetre tényleg nincs magyarázat.

Alig egy hete az M0-áson tört össze egy Seatot egy feldühített, Bosch céges Skoda vezetője, mert idegesítette, hogy a spanyol autó „csak” a megengedett sebességgel közlekedett a belső sávban, így feltartotta őt. Végül, miután megelőzte, jutalmul bevágta a féket előtte, amivel úgy ráijesztett a szabályosan haladóra, hogy az félrerántotta a kormányt és összetörte autóját.

Hasonló forgatókönyv játszódott le a legutóbb Amerikában, miközben egy Subaru Legacy utolért egy Honda Pilotot, amely a szabaddá vált külső sáv ellenére nem szándékozott lehúzódni. Hiába jelezte diszkréten közeledéssel a Subarus tovább haladási szándékát, a Hondás egyszer csak rálépett a fékre, így ráijesztve a szerinte túlságosan közeledőre, ám a követés ugyanúgy folytatódik tovább, mint előtte.

A második satuzás azonban megadja a kegyelemdöfést szerencsétlen Subarusnak, aki vészfékezés közben tekeri el a kormányt, így kibillentve autóját az egyensúlyból, amely irányíthatatlanná válva csapódik a szalagkorlátba. Csak a szerencsén múlt, hogy nem sérült meg senki, de félelmetes, hogy a ember lassan semmilyen autópályán nincs biztonságban az ilyenek miatt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

js22Bach
2016-06-04 - 09:56

A barom állatja…

banhegyi
2016-06-04 - 10:30

Szabályosan haladóra????? Követési távolságot meg majd a szomszéd fog tartani. Annyi ideje volt az előtte levőhöz alkalmazkodni, mint égen a csillag. Miért is nem történt meg az alkalmazkodás? Ezen a videón egyértelműen látszik, hogy “rámászik” az előtte lévő autóra.
Megfelelő követési távolság esetén, ebből legfeljebb egy zavarás lett volna, így viszont a balesetező saját magát veszélyeztette. nem kéne olyan videókat a nettre töltögetni, amellyel aztán saját magunkat kaszáljuk el.

Hello Kitty
2016-06-04 - 10:33

“annál egy minimális indíttatása tán volt az elkövetőnek” Mi van???
Így megy az , ha két idióta találkozik. Az egyik a “követési távolságról” a másik a “hirtelen fékezésről” nem hallott. Remélem legközelebb a fékezgetőt lökik le az útról. Természetes kiválasztódás…

Pistipaldi
2016-06-04 - 13:19

Idióta kiskirálykodó barmokkal vanak tele az utak. Manapság legtöbb baleset a “ráfutásból ered”. Ha jó a verda, jobbról is belehet alázni kellő pillanatban az ilyen mocskot. majd vissza a belsőbe és melléállni egy andalgónak aki kivül araszol. A cop@táshoz két fél kell. 🙂

Roznyik Zoltán
2016-06-04 - 15:22

banhegyi te egy faszkalap vagy. A te jogsid is, ha van, csak a belső sávra érvényes. Milyen videót néztél, mert nem ezt az biztos. Megint háttal ültél a monitornak.!


*/