Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Berobban az utcai autók közé a Ferrari és a Lamborghini – videó

2016. január 11. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Akár Mike Tyson a hobbi ökölvívók edzésén, úgy mutat a sok tuningautó között az ércesen hörgő Lamborghini Aventador és a hófehér Ferrari 458 Speciale. Talán épp a polgárpukkasztás volt a tulajok célja, mindenesetre a közönség vevő volt a ritkaságokra.

Szép dolog tud lenni egy Subaru Impreza WRX STI teleaggatva különféle kiegészítőkkel, nagyobb felnikkel, belső bőrözéssel és néhány extra lóval. Általában az ilyen kocsik az autós meetingek sztárjai a sok Honda Civic és E36 3-as BMW között, azonban a „mindig van egy nagyobb hal” tipikus közhely az autós világra is érvényes.

Ilyen nagyhal a Lamborghini V12-es szívó benzinmotorral szerelt Aventadora vagy épp a Ferrari V8-assal ellátott 458 Specialéja. Ezek a vérbeli sportkocsik egy parkolóházas autóstalálkozó nyugodt állóvizét zavarták fel már puszta megjelenésükkel, aztán a közönség egymáson felbuzdulva kezdett kamerázni és skandálni, hogy tapossanak már egy kicsit a delikvensek gázpedáljára a vezetők.

Elő is jött a szokásos lángcsóva effektus és a sportmotorok utánozhatatlan hangja, de ahogy megérkeztek, olyan gyorsan hagyták el a helyszínt az olasz csodavasak. Utánuk viszont már jó kérdés, melyik jelenlévő tuningverda tudta kielégíteni az érthető okokból felhergelt közönséget.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Videók

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!