/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (3) |
| Több

Bezárja magát a forró autóba az apa – videó

2014. július 13. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Világszerte sajnos nagyon gyakran fordul elő, hogy a szülők felelőtlenül benn felejtik kisgyermekeiket a forró napon hagyott autóban, amely nem ritkán kiszáradásos halálhoz vezet. Egy férfi, hogy felhívja erre a figyelmet, direkt bezárta magát autójába.

A videón látható férfi, Terry Williams felelősségteljes apának tartja magát, épp ezért találta ki, hogy megmutatja a világnak, mit kell átélnie a forró nyári napon akár órákig az autóban felejtett gyerekeknek.

Ugyan egy ereje teljében levő férfiról beszélünk, öt perc után már folyamatos verejtékezés jelentkezett nála, tíz perc körül már alig bírt levegőt venni és tizenöt percnél nem bírta tovább. bár ő legalább nem volt magatehetetlen, így ki tudott szállni az elviselhetetlenül meleg autóból.

A kicsiknek viszont nincs esélyük erre. Amerikában átlagosan 38 gyermek hal meg azért, mert szüleik akár órákra a forró gépjárműben hagyják őket.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Jozsef Toth
2014-07-13 - 14:01

Meg egy gyermek halala is sok nemhogy 38-e. De ha ez az utolso 60 evben tortent, akkor statisztikailag nem olyan borzaszto.
A cikkiro egy f..sz, mert nem irta oda, hogy ez a 38 szerencsetlen gyermek
halala atlagosan mennyi evre (idore?, honapra stb) vonatkozik.

alex53
2014-07-13 - 14:39

Jozsef Toth részére:
Nem megnyugtató, de ez egy év szomorú statisztikája az Egyesült Államokban! Mostanában olvastam egy hasonló eset kapcsán….

szekerce
2014-07-13 - 17:08

New Jersey-ben vagy New York-ban egy gyereknek a kocsiba zarasa es felugyelet nelkul hagyasa idotartamtol fugetlenul – akar ot percre is – buncselekmeny es letartoztatast von magautan.


*/