/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Brutális Nürburgring rekord egy Camaróval – videó

2017. június 26. 12:45   |   Autoblog
címkék:  

A Chevrolet Camaro ZL1 1LE a legizmosabb Camaro versenypályára kitenyésztett változata, s most meg is mutatta, hogy mire képes. Meghódította a Zöld Poklot, 7 perc 16 másodperc alatt ment körbe a legendás északi szakaszon, amivel nemcsak a valaha gyártott leggyorsabb Camaróvá lépett elő, de számos európai szupersportkocsinak is beintett.

A legújabb, 2018-as évjáratú Chevrolet Camaro ZL1 1LE 7 perc 16 másodperc alatt ért körbe a 20,8 kilométeres Nürburgring Nordschleifén. Ideje 13,56 másodperccel jobb, mint a tavaly tesztelt, 10-fokozatú automataváltóval felszerelt Camaro ZL1 modellé és a legjobb a Zöld Pokolban valaha tesztelt Camarók között.

Az űridő elsősorban az egyedileg behangolható sport felfüggesztésnek és a Goodyear Eagle F1 Supercar 3R nyári abroncsoknak köszönhető, de a speciális aerodinamikai módosítások is sokat nyomtak a latban. A terelőlapokkal kiegészített első splitter, a karbon hátsó szárny, a különleges Goodyear gumik és a 650 lóerős feltöltött LT4 V8 erőforrás egytől-egyig az 1LE modell alapfelszereltségéhez tartoznak.

A 2018-as Camaro ZL1 1LE ajánlott fogyasztói ára egyébként 69 995 dollár és heteken belül megvásárolható az amerikai márkakereskedésekben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/