/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Buta balesetet okoz az elsőbbségadást nélkülöző kabriós – videó

2017. április 20. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Szerencsésnek nevezheti magát a Morgan két utasa, miután a vezető egy kereszteződésben az elsőbbségadási kötelezettségre fittyet hányva kikanyarodott egy gyorsan közeledő Peugeot 206-os elé, ami eltalálta a brit roadstert, de legalább nem futott fel rá.

Aki ismeri a Morgan márkát, az pontosan tudja, hogy egy brit kisszériás autógyártóról van szó, amely klasszikus külsővel épít új négykerekűket, rendszerint kétszemélyes vászontetős járgányokat.

A nem túl olcsó, és nem is túl gyakori modelleket általában szerető rajongók és gyűjtők veszik, akik aztán találkozók alkalmával mutogatják egymásnak kedvenceiket. Egy ilyen meeting sült el rosszul a legutóbb Angliában, amikor a helyszínről távozni készülők között egy roadster kanyarodott rá egy 50 mérföld/órás (80 km/órás) szakaszra, ám a kellő óvatosság nélkül, így hiába gyorsított, utolérte őt egy dudálással érkező Peugeot 206.

Szerencse, hogy a nagyerejű ütközés nem ugratással végződött, pedig a Morgan hátára könnyen fel is futhatott volna a francia kisautó, ami esetén mindkét autó utasai nagy veszélyben lettek volna. Persze a Peugeot vezetője is kormányozhatott volna egy kicsit a duda és a fék nyomása helyett/mellett, de ez a kör a Morganesé.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/