/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Clive Owen a szállító – videó

2016. október 24. 12:30   |   Autoblog
címkék:  

A rajongók még emlékezhetnek a BMW által kitalált The Hire kisfilm-sorozatra, amelyet csak interneten lehetett megnézni. A profi módon megrendezett és fényképezett, hollywoodi színészeket és sztárokat felvonultató kisfilmek mindegyikében BMW modellek szerepeltek és hatalmas sikert arattak. Az első vírusvideóként számon tartott kisfilmek több mint 10 millió megtekintést generáltak. Most, 15 évvel később folytatódik a széria, újra Clive Owennel a volán mögött.

A rajongók, köztük jómagam is nagyon vártam az új BMW filmet, amelyet a tegnap napon töltöttek fel a világhálóra. A The Escape-ben újra Clive Owen alakítja a felbérelhető sofőrt, autója pedig a vadonatúj, hivatalosan még nem kapható BMW 5-ös szedán, egészen pontosan egy 3 literes, soros hathengeres turbómotorral szerelt 540i.

A filmet a District 9 és az Elysium – Zárt világ filmeket jegyző Neill Blomkamp írta és rendezte, ezért hordoz némi scifis beütést. Miután az emberek klónozásával meggyanúsított Molgen biogenetikai vállalat főorvosa eltűnik, az FBI ostrom alá veszi a vállalat székházát. A Molgen fő zsoldosa (Jon Bernthal) a káosz közepette kicsempészi az utolsó élő klónt, Lily-t (Dakota Fanning), hogy elvigye egy titokzatos vásárlónak. A feladatra pedig a Sofőrt (Cliwe Owen) bérelte fel. Menekülés közben azonban a dolgok váratlan fordulatot vesznek és a Sofőr megmutatja, miért is ő a legjobb a szakmában. S végül a doktornő is előkerül (Vera Farmiga).

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/