/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Döbbenetesen gyorsul az új Tesla Roadster – videó

2017. november 20. 17:30   |   Autoblog
címkék:  

A Tesla néhány nappal ezelőtt egyszerre mutatta be elektromos hajtású vontatóját és a Roadster második generációját, ami jelen állás szerint a világ leggyorsabb autója. Például 2 másodperc alatt katapultál százra, amiről ebben a videóban meg is győződhetünk.

A videó feltöltője a modell premierjén beülhetett az új, négyüléses Roadsterbe és megtapasztalhatta, mekkora élmény álló helyzetből 2 másodperc alatt elérni a százas tempót. Nos, a sokktól nem is nagyon tudott mást mondani, mint hogy „Istenem, istenem!”.

A Tesla Roadster tudásától egyébként valóban megáll az ész: 4,2 másodperc alatt gyorsul 160 km/órára, 8,9 másodperc alatt futja a negyed mérföldet és 400 km/órás sebességet képes elérni. Utóbbit leszámítva maga mögé utasítja az 1500 lóerős Bugatti Chiront is, ára azonban csak a töredéke annak. 50 ezer dollárért lefoglalózható, a teljes ára pedig 200 ezer dollár, tehát kevesebb, mint tizedannyiba kerül, mint a Chiron.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/