/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Egy perc alatt ízekre szedik a Jeepet a fiúk – videó

2018. február 18. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem, az alábbi videó nem egy manipulált felvétel. Tényleg pár szempillantás alatt kapja elemeire a katonai Jeepet nyolc férfi, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy némiképp át kellett alakítani a járgányt, amely azonban így is üzemképes maradt.

Lassan már olyan bonyolulttá válnak a mai autók, hogy a szerelők helyett tudósok, szerszámok mellett pedig computerek tömkelege szükséges javításukhoz. Erre itt ez a leszerelt, de még működőképes Jeep, amin egyszerre hat férfi gurul be egy showműsor porondjára, majd két társukkal kiegészülve mindössze egyetlen perc alatt gyakorlatilag alkatrészeire bontják a zöld járgányt.

Bár a mutatvány valódi, azért némiképp át kellett alakítani a terepjárót, hogy ennyire könnyen lebontható és visszaépíthető maradjon, illetve nem árt a csapatmunka sem, hisz mindenki pontosan tudta, mikor mi a dolga: először a motorháztetőt szedik le, aztán a hűtő és a belső elemek, majd az egész karosszéria, végül az alvázat megemelve a tengelyek és a motor is kivételre kerül. A nyolc úriember egyébként a „Kanadai Királyi Elektromos és Mechanikus Mérnökök” (Royal Canadian Electrical and Mechanical Engineers = RCEME) tagja, így érthető, miért olyan precízek és gyorsak.

A hivatalos adatok szerint az autó szétszereléséhez és összerakásához csupán 2 perc és 39 másodperc szükséges nekik, amely még az átalakítás ismeretében is szép eredmény.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Tamasi István
2018-02-18 - 12:34

Egyetlen csavar sem volt meghúzva azaz a szétszedéskor egyetlen csavarral sem bíbelődtek.


*/