/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (2) |
| Több

Egy részeg orosz páncélozott lánctalpassal ment a boltba – videó

2018. január 12. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy kirakatban egy Daewoo-n keresztülhaladva állt meg egy ittas fiatal férfi az orosz Apatity városában egy páncélozott harci járművel, miután ellopta egy telephelyről. Szerencsére senki nem sérült meg, és a férfit is elkapták a rendőrök.

Ilyen akciójelenetre szinte csak bizonyos filmekben vagy számítógépes játékokban kerül sor, de Oroszország ismét bizonyította, hogy náluk más a valóság, mint a steril nyugati államokban.

Néhány napja ugyanis a finn-orosz határtól nem messze fekvő, 60 ezer fős lakossággal rendelkező Apatity városában garázdálkodott egy páncélozott lánctalpas harcjárművel egy ittas férfi.

A húszas évei végén járó fiatal egy a város melletti telephelyről lopta el a járművet – nem tudni hogyan – amivel aztán áthaladt egy egész erdőn, illetve egy Daewoo-n, végül egy élelmiszerbolt kirakatában állt meg. Az így keletkezett riadalmat kihasználva még egy üveg bort is elvitt az üzletből, majd egyszerűen elsétált a helyszínről. A rendőröknek azonban nem kellett sok, hogy elfogják. Valószínűleg garázdaságért, ittas vezetésért és lopásért is felelnie kell.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Dr. Németi Balázs
2018-01-12 - 09:56

Ebben én semmi meglepőt nem látok. Vajon még hányan emlékeznek arra a kb. 30 évvel ezelőtti eseményre, amikor a szovjet tank benézett a gyulafirátóti kocsmába egy kis piáért?

csaklesek
2018-01-12 - 15:32

Az se volt semmi,ami a lökött amcsi a tankkal ment az autópályán.Csak azért tudták elkapni,mert jó nagy lendülettel felment a sávelválasztó betonkorlátra.Mivel a lánctalp nem ért le, ott is maradt.Ebből azt szűröm le,hogy a hülyeség nemzetközi,parttalan,pártatlan és határtalan.


*/