/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elbír-e a Lamborghini Huracán a tuningolt BMW E30 M3-al? – videó

2017. március 31. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Abban biztosak lehetünk, ha egy gyári E30 M3 állt volna ki a gyengébb, és csak hátul hajtó Huracánnal szemben, sima győzelemmel tért volna haza az olasz bika. Ám ezt a bajor sportolót egy V10-es M5-ös szívvel szerelték fel, így pedig borul a papírforma.

Igazi sleeper autót épített egy BMW rajongó egy E30-as M3-ból. Bár kívülről egy rendszeresen karban tartott klasszikus sportautót láthatunk, a szép kasztni alatt V10-es M5 motor rejtőzik 507 lóerővel és 520 Nm-rel.

Ez még a hatalmas limuzinban is 4,2 másodperc alatti százas sprintre elegendő, így borítékolható, hogy a jóval kisebb és könnyebb kupéban ennél alacsonyabb értéket produkálhat.

Ha pedig azt vesszük figyelembe, hogy az ellenfél egy szintén V10-es szívómotorral szerelt kőkemény sportautó 579 lóerő és 540 Nm birtokában (3,4 másodperces százas sprintidővel), úgy nagyon biztosnak kell lennie a Bömös tulajdonosának a dolgában, ha ki mer állni a repülőrajtos megmérettetésre. Az egyenlőség kedvéért mindkét autó hátul hajt, így igazán izgalmasnak ígérkezik a meccs.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/