Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Életet mentett a gyors rendőr – videó

2016. március 05. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A sztereotípiákkal ellentétben nem mindig lusták, buták és pláne nem akarnak rosszat a rend őrei. Egy fehérorosz biztosúr például egy zebrán átkelő diákot mentett meg a figyelmetlen és szabálytalan autóstól.

A többsávos utakra festett gyalogátkelőknek sajnos megvan az a veszélye, hogy míg az egyik sávon megadják a járókelő elsőbbségét, a másikon egy figyelmetlen vezető könnyen balesetet okozhat a jóhiszemű „puhatestűnek”.

Egy ehhez hasonló eset szemtanúi lehetünk Fehéroroszországban egy autó fedélzeti kamerájának köszönhetően, amelynek sofőrje megadta az elsőbbséget egy diáknak és egy rendőrnek, azonban mellette egy Peugeot egyterű sietős vezetője úgy gondolta, kielőzi a villamossínen a szabályosan megálló járművet, pechjére viszont épp akkor kelt át az imént említett két résztvevő.

Csak a szerencsén és a rendőr reflexein múlt, hogy senkinek nem esett baja, hisz az utolsó pillanatban rántja el és veszi saját védelmében a gyereket, majd egy kisebb esést követően rögtön felpattannak. A semmit sem tisztelő autóst több szabály megszegése miatt büntetik majd meg, így remélhetőleg máskor nem jut ilyesmi az eszébe.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Videók

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!