/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elkerüli a balesetet a Tesla robotpilótája – videó

2016. április 23. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem csak képes parkolóhelyet keresni, de úgy tűnik, a forgalomban is megállja helyét a Tesla saját fejlesztésű robotpilótája. Az alábbi felvételen épp egy ráhúzásos balesetet került ki ügyesen a rendszer.

Akármennyire is idegenkedünk tőle, az önjáró autók korszaka már a küszöbön van, melynek első fecskéi között üdvözölhetjük a Tesla Model S elektromos autóját, amit már akár telefonunk segítségével is leparkolhatunk. De mi a helyzet a mélyvízben, amikor temérdek négykerekű között kell épségben célba érni?

Nos, erre még – a teljesen önálló és biztonságos közlekedésre – alkalmatlan a technológia, de ez nem azt jelenti, hogy a figyelmetlen sofőrt nem óvhatja meg a bajtól. Így tett a Tesla robotpilótája is egy amerikai autópályán, ahol egy méretes haszongépjármű próbált besorolni a sávba, melyben a zöld autó haladt tempomattal.

A sofőr nem vette észre az oldalról érkező bajt, de az autó jelzett neki, hogy veszély közeledik balról, mire azonban reagálni tudott volna, már megtette helyette a Model S, így megmentve mindenkit a felesleges idegeskedéstől és kárfizetéstől.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/