/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Épphogy elkerüli a frontális ütközést a kamionnal – videó

2018. január 30. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem tudjuk, miért következett be az alábbi baleset, de a kamerázó autó vezetőjének reflexei miatt tudta csak az incidenst követően feltölteni a videót az internetre, mert ügyesen elkerülte a frontális találkozást.

A párhuzamos közlekedés egyik hátránya a frontális ütközés nagy esélye, hisz ilyenkor az emberi testre ható erők olyan hatalmassá nőhetnek egy pillanat alatt, hogy hiába a legbiztonságosabb autó tucatnyi légzsákja és egyéb bizonysági berendezése, a fizika győz.

Ez hatványozottan igaz abban az esetben, ha az alábbi videón látható méretekkel megáldott kamion találkozik velünk. Szerencse, hogy a kamerázó autó előtt haladó másik teherautóval is csak súrolva érintették egymást a járművek, miközben hősünk épp elrántotta a kormányt, elkerülve ezzel a legrosszabbat. Arról nem tudni, hogy mögötte közvetlenül jött-e más, de talán minden érintett megúszta nagyobb sérülés nélkül a rémisztő kalandot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/