/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Felmossa a padlót a legvadabb E-osztály kistestvérével – videó

2017. október 02. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Ugyanaz a motor, mégis más az eredmény – ilyen könnyen alázza meg a Mercedes-AMG E63 S a C63 S kupét, pedig mindkettőben 4.0 literes V8-as szív dobog, csak másként hangolva. És nem csak álló helyzetből jobb a nagytesó, hanem repülőrajtnál is.

Nem panaszkodhat, akinek szerencséje van egy Mercedes-AMG C63 S kupét birtokolni, hisz 4.0 literes V8-as duplaturbós motorja 510 lóerő mellett 700 Nm-es csúcsnyomatékkal bír, melyeknek köszönhetően kereken 4 másodperc alatt katapultál százas tempóra, s végsebességét csak az elektronika limitálja 250 km/órában.

Persze mindig akadnak nagyobb halak, akár házon belül is, mint amilyen az E63 S. A hatalmas szedán nem csak méreteit és tömegét tekintve, de motorerőben is felülkerekedik testvérén – hiába ugyanaz a szív dobog benne. 612 lóerő mellett immáron 850 Newtonméterről beszélünk, így 3,4 szekundumos százas sprint és legalább 250 km/órás végsebesség garantált.

De, hogy lássuk is, mekkora különbség van a két modell között, a Car Wow csapata összeeresztette a két sportos Mercit nem csak álló helyzetből, hanem menet közben is, és meglepő, mennyivel gyorsabb az E-osztály ugyanazzal a motorral némiképp nagyobb teljesítmény mellett. Íme.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/