/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (3) |
| Több

Fittyet hány a motoros rendőrre a mobilozó autós – videó

2016. október 17. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Miután megáll mellette és észreveszi, hogy a telefonját nyomkodja egy Volkswagen Golf sofőrje, a rendőr finoman szólni próbál neki, ám az rá se hederít, s egyszerűen továbbmegy. Mikor végre megállítja, kiderül, hogy még a zenét is üvöltette, azért nem észlelte őt.

Mint az közismert, a volánnál ülve még a lámpánál várakozás közben sem szabad nyomkodni telefonunkat – pláne nem üzeneteket küldözgetni. Persze ha már valaki ezt csinálja, legalább mutasson némi odafigyelést, főleg, ha egy motoros rendőr áll mellé, s kérleli az eszköz letételére.

Ám videónk „főhőse” az üvöltő zene mámorában észre sem vette a mellette beszélni próbáló biztosurat, így nyugodt szívvel gurult tovább. Még a hang- és fényjelzésre sem fordított figyelmet, így csak a következő megálláskor tudott mellé érni a rendőr, mire már érdekes módon gyorsan elrakta mobilját és a zenét is le tudta halkítani.

Arról nem tudunk, hogy megbüntette-e a figyelmetlen hölgyet a biztosúr, pedig Ausztráliában – ahol a felvétel készült – 400 dollárra is büntethetik az efféle szabálysértést elkövető autósokat három büntetőponttal kísérve.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

gyorgy
2016-10-18 - 03:06

Ausztriaban nem a bal oldalon közlekednek és nem angolul beszelnek. de lehet hogy csak a iskolai veszettségemmel van baj.

Kőrössy Balázs
2016-10-19 - 21:56

Tisztelt György,
Az eset Ausztráliában történt, ahogy írtuk is. itt a kormány a jobb oldalon található általában az autókon és – esetenként kicsit fura lehet a hangzása az akcentus miatt, de – angol a beszélt nyelv.

jako
2016-10-22 - 09:14

Semmi baj kedves György, gondolom le maradt a szemüveg.
Egyébként én a járőr helyében a legmagasabb bírságot osztottam volna ki neki, mert amikor először szólt a nőnek a járőr, még rá is nézett, csak nem igazán érdekelte


*/