/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Füstbe borult egy Koenigsegg Milánóban – videó

2017. március 15. 22:24   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem mindennapi látványt nyújtott Milánóban egy motorhibával küzdő Koenigsegg Agera RS. Az egyedi igények alapján készített sárga-fekete svéd szupersportautó 5.0 literes V8-as motorja az olasz városban rakoncátlankodott, de később megjavult.

Ha az ember egy drága és ritka sportautó birtokol, fel kell készülnie a magas fenntartási költségekre és az alaktrészek nehéz pótolhatóságára is, ami akkor jöhet különösen rosszul, ha az otthontól távol történik valami baj.

Márpedig az alábbi, sárga-fekete Koenigsegg Agera RS egyenesen Ázsiából érkezett a hónap elején Olaszországba, hogy a Genfi Autószalon előtt még kicsit bejárja a környéket. A svájci Alpok után – melyről külön videó is készült – Milánóba vezetett az autó és tulajdonosa útja, ahol azonban valami balul sült el: a Koenigsegg motorja nem volt hajlandó beindulni, majd miután sikerült működésre bírni, hatalmas fekete füstöt okádott magából, ám ezt követően állítólag már nem volt több gond vele. Az biztos, hogy okozott pár kellemetlen percet gazdájának.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/