/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Gyorsulási versenyen a Jaguar I-Pace és a Tesla Model X – videó

2018. március 03. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Képes-e hamarabb felgyorsulni százra, majd teljesen megállni a Jaguar új elektromos terepjárója, mint a villanyautómárkák királyának SUV kiadása? Az alábbi videóból kiderül, mire megy kétféle Tesla Model X ellen az új Jaguar I-Pace.

A Jaguar nem bízta a véletlenre új elektromos modelljének bemutatását és rögtön a legnagyobb villanyautógyártó hasonló portékáját vette célkeresztbe. Így máris láthatjuk a Tesla Model X kétféle változata ellen is megküzdeni az I-Pace elektromos SUV-t.

A két megmérettetés során egyszer a 75D,  majd a sokkal drágább 100D ellen küzd meg az ugró nagymacska álló helyzetből előbb 60 mérföld/órás (96 km/órás) tempóra gyorsítva, onnan pedig a lehető leghamarabb megállva. Vajon melyik Tesla hogy teljesít a Jaguar ellen?

Végül néhány száraz adat a katalóguskedvelőknek: az I-Pace 400 lóerő mellett 695 Nm leadására képes, melynek köszönhetően a 2133 kilogrammos test 4,8 másodperc alatt képes százra katapultálni, ami mellett maximum akár 480 kilométert is meg tud tenni.

Ehhez képest a Tesla mindkét változata nehezebb: a gyengébb 75D 2300 kilót nyom, míg a 100D 2459-et. Ezek után talán nem is kérdés, ki nyer…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/