/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ha ezt megnézi, soha többet nem ül majd légzsák nélküli autóba – videó

2017. július 01. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Lehet szidni a mai autókat a túl sok elektronika és javarészt ebből adódó megbízhatatlanságuk miatt, ám egy régi bevált járgánynak (és utasainak) nem sok esélye van, ha összetalálkozik előbbi négykerekűvel. Hogy mi a valóság, arra itt az alábbi videó.

Nem azért vesz az ember autót, hogy összetörje, de az ördög sajnos nem alszik és baleset nem csak saját hibánkból következhet be, ilyenkor pedig egyáltalán nem mindegy, milyen roncsból szállunk / vágnak ki.

Hogy mennyit javult a közlekedésbiztonság akár csak az elmúlt 10-20 évben, arról már megannyi írás és videó született, mégis megdöbbentő, amikor összehasonlítva látunk egy modernkori gépkocsit egy öregebb példánnyal. A biztonsági felszereltség egyik szerves része a mára már kötelező légzsák. Az alábbi videót elnézve nem véletlen, hisz a műszerfal vagy a kormány helyett kevésbé fájdalmas a puha lufikba érkezni fejjel, ami így nem kismértékben javítja túlélési esélyeinket.

Sajnos még mindig sok autó rohangál az utakon az SRS rendszer nélkül, de aki teheti, inkább cserélje egy olcsóbb, kevésbé extrázott, de modernebb négykerekűre 20-30 éves kedvencét, minthogy utasait és magát veszélyeztesse – ez a rövidfilm tanúsága is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/