/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hálaadási gyorsulás a családtagokkal egy Teslában – videó

2015. november 29. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy amerikai férfi videóra vette, ahogy mit sem sejtő hálaadás ünnepi vendégeit elviszi egy körre a Tesla Model S eddigi legdurvább kiadásával, a P90D-vel és bekapcsolja rajta a hírhedt Ludicrous aszfaltszaggató üzemmódot.

Sok Tesla tulajdonos szokta kamerázni, ahogy a mindennapi poroszkáláshoz szokott utasai sikítva, kapkodva élik át, milyen, amikor a világ egyik legjobban gyorsuló autójával katapultálják ki.

Legutóbb egy amerikai P90D vezetője vitt el a család hálaadás ünnepi vendégeiből négyet, hogy rájuk hozza a frászt egy kis nyugis gurulgatás után. Akit nem érdekel a szövegelés, az ugorjon 1 perc 45 másodperchez, ahol jön a hatalmas ledöbbenés.

Csak emlékeztetőül, a Tesla eddigi legvadabb négykerekűje 772 elektromos lóerőt képes mozgósítani a másodperc tört része alatt, így összkerék-hajtásának köszönhetően elvileg 2,8 másodperc alatt katapultál 60 mérföld/órás (azaz 96 km/órás) tempóra álló helyzetből – bár a legtöbb mérés ennél magasabb időeredményt mutatott, ez mit sem von le az autó kvalitásaiból.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/