/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Harcihelikopter landol az országúton egy kis segítségért – videó

2017. február 17. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Megdöbbentő videót rögzített egy kazahsztáni fuvarozó, amikor a ködös, havas táj közepén egyszer csak landol egy harcihelikopter, amely legénységének egy tagja kiszáll egy gyors útbaigazításért.

Oroszország mellett Amerika és Kazahsztán lakossága képes a legnagyobb meglepetést okozni, ha abszurd közlekedési szituációkról van szó.

Legutóbb például egy hatalmas helikopter landolt egy országút közepén Karabutak városának közelében, mert a rossz időben a legénység nem tudott megfelelően tájékozódni, így végül egy kamionost kérdezett meg egyikük, aki készségesen segített is a bajba jutott csapaton.

A gyors útbaigazításról az egyik meglepődött fuvarozó videót is készített, amelyen nyomon követhető a teljes jelenet. A felvételre reagálók között valaki lehetséges okként megemlítette, hogy valószínűleg gyakorlat közben tévedtek el a katonák. Nos, még jó, hogy nem egy óvoda közepén landoltak…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/