/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Hatalmas balesetet okoz a forgalommal szemben közlekedő SUV – videó

2017. június 16. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egymást követte két autós egy amerikai autópályán, amikor az elől haladó hirtelen fékezni kezdett, a mögötte menő, pedig ezt látva sávot váltott, csakhogy épp amiatt lassított az első, ami aztán a második vesztét okozta. Egy szabálytalanul szemből jövő terepjáró…

Bárhogy is legyen kitáblázva, sajnos havi szinten lehet hallani a forgalommal (leginkább autópályákon, ahol a tempó miatt még veszélyesebb) szemben haladó járművekről, amelyeket vagy a rendőrség vagy egy sajnálatos baleset állít meg. Legutóbb a második következett be.

A kamerázó jármű egy Hyundai Sonata volt, amely az előtte haladó pickupot követte egész tisztes távból, ám az egyszer csak hirtelen lassulni kezdett, mire a Hyundai vezetője kikerülő manőverbe kezdett, ám csak ekkor vette észre a veszélyt, ami lassításra kényszerítette barátját. Ekkora azonban már megtörtént a baj egy Ram pickup személyében. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem frontálisan ütköztek az autók, bár a pórul járt kamerást még egy hátulról jövő társa is eltalálta.

Csak a szerencsén múlt, hogy senkinek nem esett baja. A vétkes sofőr elmenekült a helyszínről, a magára hagyott autóban pedig marihuánát és egyéb kábítószereket találtak a rendőrök. A pickup tulajdonosát kikérdezve bizonyossá vált, hogy egy barátja kérte kölcsön néhány órára, azonban végül ezt okozta vele.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Nemes József
2017-06-16 - 17:42

Nem csodálkozom, hogy sokszor szemben hajtanak fel az autópályákra. Ugyanis sok esetben a lehajtás és felhajtás egymás mellett van és gyakorlatlan vezető nem tudja hirtelen eldönteni melyik melyik!
A sztrádáról lehajtó és a felhajtó sávot egymástól minimum 50-100 méterre kéne kialakítani abban az esetben ha ezek egy oldalra esnek! További segítség lehet a felhajtásnál kanyarodó sáv kialakítása.


*/