/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hihetetlen idővel futja a negyedmérföldet a McLaren 720S – videó

2017. november 24. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Eddig is tudtuk, hogy gyors a McLaren új ágyúgolyója, ám most az is kiderült, hogy mindössze 9,7 szekundum alatt abszolválja a 402 méteres távot a 720S. Ráadásul ennyi idő alatt 236 km/órával száguldott.

Mostanra biztossá vált, hogy a McLaren 720S ugyanolyan gyors 400 méteren, mint a Bugatti Veyron Super Sport, így gyorsabb megannyi szuperautónál – mint amilyen a Lamborghini Aventador, a LaFerrari vagy épp a Nissan GT-R.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az autó vezetője abroncsmelegítőket is használt az eredmény elérése érdekében, ám múltkor valaki 9,9 másodpercet autózott rosszabb körülmények között, vagyis könnyedén tartható a tíz szekundum alatti idő.

A New Jersey-ben található ATCO Raceway pályán tartott rendezvény során a brit sportoló háromsozr is teljesítette a 9,8 másodpercen belüli eredményt, ráadásul rekordfutama során 236 km/órás tempóval szaggatta át a célvonalat. Mi ez, ha nem eszméletlen gyorsaság?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/