/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így dühöng egy felidegesített Honda S2000 – videó

2016. november 19. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Aki már vezette, nem akart kiszállni belőle, olyan élményt képes nyújtani a Honda 10 évig gyártott roadstere 240 lóerős 2.0 literes szívó benzinmotorjával. De mit kapunk, ha ezt megfűszerezzük még egy turbóval is? Nos, valami ilyesmit.

7 évvel gyártásának befejezése után – és egyelőre utód nélkül – egyre többen nevezik ikonikus roadsternek a Honda S2000-es modelljét is, ami a nyitott tető és a hibátlan vezetési élmény kombinációjából fakad.

Persze nincs teljesítmény, amihez ne lehetne hozzászokni, így néhányan bátran hozzányúlnak a 240 lóerős szívó 2.0 literes négyhengereshez. Itt van például egy olasz rajongó, aki 370 lóerősre tekerte a sportautó teljesítményét egy turbófeltöltő és egy nyitott kipufogórendszer segítségével, az eredményt pedig nem volt rest megmutatni az utcán, majd a versenypályán sem. Ló és lovas harmóniája következik az alábbi felvételeken egy kis lángköpködés kíséretében.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/