/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így kergetőzik az új James Bond film két sportautója – videó

2015. február 28. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Végre nem csak láthatjuk, de egy szemfüles rajongónak hála hallhatjuk is a nemsokára érkező legújabb 007-es film két szuperautóját. Az Aston Martin DB10 és a Jaguar C–X75 ráadásul egy üldözős jelenetben füstölik a gumikat Róma városának utcáin.

A következő felvételből is jól látszik, hogy egy pár másodperces jelenettel is milyen munkák lehetnek, hisz egy egyszerűnek tűnő jobbra kanyarodós üldözéses részletet próbált felvenni minél látványosabban a James Bond film stábja.

Azt már régebb óta tudjuk, hogy franchise Spectre kiegészítő névvel ellátott legújabb részében Daniel Craig egy Aston Martin DB10-est fog terelgetni, míg ellensége, a minden hájjal megkent Christoph Waltz a Jaguar C–X75-ös volánja mögé száll be.

A Róma utcáin zajló munkálatokra a már több ultra ritka autót is levadászó Youtube felhasználó, Marchettino figyelt fel és örökítette meg. A videót már csak azért is érdemes megnézni, mert csodás hangorkán kíséretében, csúszkálva üldözi egymást a két angol műremek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/