/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Így lett a szórakozásból totálkáros Subaru – videó

2017. május 07. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A közút nem versenypálya. Mégis azt hitte ez a Subarus, hogy majd a fák közötti szerpentinen megcsillogtatja vezetési tudását új sportautójával. Csúnya baleset lett a vége, s szerencséje van, hogy sem mást, sem magát nem sebesítette meg.

A fizika törvényeit még egy 305 lóerős, ralis múlttal rendelkező autó volánja mögött sem lehet megcáfolni, hiába hitte azt az alábbi videón szereplő amerikai Subaru WRX STI tulajdonos, hogy majd ő megmutatja.

Ehelyett a fa mutatta meg neki, milyen sérüléseket képes okozni a természet párszáz kilónyi fémnek és műanyagnak. Azért meg kell hagyni, bármilyen szabálytalan és helytelen, jól vezette a piros szedánt a kanyargós, szűk pályán, ám egy jobbra ívelő kanyarban kifogott rajta az alulkormányzottság.

Így talán legközelebb inkább a bukótérrel rendelkező versenypályát választja a tulajdonos a többmilliós károkozás és mások felesleges veszélyeztetése helyett.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Csepely
2017-05-07 - 17:42

Mintha nem is ment volna olyan gyorsan… De a rendszeres vakító fény, majd a sötét nem tett jót.


*/