/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így sprintel a legvadabb gyári Toyota Yaris – videó

2018. április 27. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Már korábban írtunk a Toyota Yaris GRMN sportos városi kisautóról, amely az eddigi legkomolyabb Yaris a modell történetében, azonban most videón is megnézhetjük, milyet lép a 212 lóerős apróság.

Nem csak kegyetlenül erős, de kifejezetten ritka látvány lesz az utakon a Toyota Yaris GRMN modellje, melyről nemrég mi is írtunk.

A kis izomgolyó a Lotus Elise-ből származó 1.8 literes kompresszoros, 212 lóerős (156 kW) és 250 Nm-es teljesítményű benzinmotorral hajtja az első kerekeit egy hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltón keresztül, így a gyártó mérései alapján 6,4 másodperc alatt képes százra katapultálni, míg végsebessége eléri a 230 km/órát.

Az összesen 600-as peldányszámban gyártásra kerülő limitált szériából 400 jut Európában, melyek közül mindössze 3 példány kerül a magyar piacra, sikerét pedig jól jelzi, hogy az öreg kontinensre tervezett darabok mindegyikét állítólag elővételben megvásárolták – pedig nem olcsó mulatság a 10 millió forintos magyar árcédulával.

S, hogy mire képes? Az alábbi videón láthatjuk (és hallhatjuk is) 160 km/óráig sprintelni, így érdemes a hangerőt is feltekerni, nem minden nap fog alkalmunk nyílni megfigyelni természetes élőhelyén játszadozni a kis izomgolyót.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/