/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így szökik a BMW M4 CS modell a Nürburgringről – videó

2018. március 11. 15:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Élménydús rövidfilmet rakott össze a Pennzoil a 460 lóerős bajor sportkupé főszereplésével. A sárga M4 CS a Nürburgring környékén száguld és csúszkál kifejezetten látványosan.

A sima M4 és a GTS variáns között álló CS azoknak készült, akik szeretik a mindennapos autózást, de a versenypályára érve nem akarnak órákat a beállításokkal és szereléssel tölteni.

460 lóerőt és 600 Nm-t teljesítő 3.0 literes duplaturbós hathengeres motorja 3.9 másodperc alatt repíti szára, miközben végsebessége 280 km/óra, így nem sok ellenfele akad közúton, de továbbfejlesztett futóművének, tapadósabb abroncsainak és opcionális karbon-kerámia fékrendszerének köszönhetően versenypályán sem kell szégyenkeznie.

Jól tudja ezt a Pennzoil is, így egy sárga példányt választott legújabb reklámfilmje főszereplőjének a Nürburgring körüli hajszolásra. A – természetesen – forgalom elől elzárt úton sokat haladt kilinccsel előre a sportkupé nem csak a ringen, hanem a környező aszfaltos területeken is sokféle kameraállásból rögzítve – ezek között néhány lassított felvétel igazi csemegét jelent.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/