/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

Így törik öt csillagosra az új Astra – videó

2016. november 11. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Extra biztonságosnak találta az Euro NCAP vizsgálóintézet a 2016-os Év Autója győztesét, így aki az új Opel Astra mellett teszi le voksát, nem csak egy modern, de egy igen biztonságos négykerekűt kap jutalmul.

Azt már korábbról tudjuk, hogy ötcsillagosra tört az Opel Astra az Euro NCAP sokat szigorított tesztjén. A hazánkban igen népszerű modell kínzásáról készült felvételek lentebb vehetők szemügyre.

Míg a szintetikus ütközéspróbákon maradéktalanul megfelelt, a gyalogosvédelmen is sok pontot hozott az autó, amely köszönhető főként a puha és rugalmas első lökhárítónak. Emellett már belépő szinten olyan funkciók segítik a vezetőt, mint a kipörgésgátló, stabilitáskontroll, de közepes szinttől a sávelhagyásra figyelmeztető, valamint vészfék asszisztens is a repertoár részévé válik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Hoboi András
2016-11-13 - 12:36

Csak dicséretet tudok mondani az Opel Astrá-rol,nekem is az van már 16 éve megvan,de nem sokat költöttem reá,meg bízom benne nagyon sokat megyünk vele.A világ bár mely pontjára el lehet jutni vele,bízom benne egyszer lesz még új is.


*/