/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így változtatta rendszámát egy kínai vezető – videó

2016. április 16. 19:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem kis pimaszság volt egy kínai sofőr részéről, amit rendszámával csinált, ugyanis egy mágneses lemezke segítségével, amelyen a 6-os (vagy 9-es) szám szerepelt, bármilyen más számsort kirakhatott, így megúszva minden büntetést – míg le nem fülelték a rendőrök.

Nagy kapása volt a kínai rendőrségnek nemrégiben egy rendszámát hamisító férfivel.

A csaló nem levette vagy kicserélte hatósági azonosítóját, hanem egy mágneses lemezke segítségével tetszőlegesen letakart karaktereit 6-os vagy 9-es számjegyekre változtatta.

A módszer ügyes, viszont a rendszám átalakításához ki kellett szállnia a kocsiból, így amikor a rend őrei állították meg, már nem volt menekülés, egyből lebukott. A biztos urak be is mutatják az alábbi videón, hogy igyekezett megúszni minden büntetést a hamisító. Most viszont bíróság elé kell állnia a bűncselekmény miatt, így valószínűleg jobban járt volna, ha csak heti 1-2 gyorshajtást és parkolási bírságot szabnak ki rá.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/